In the restaurant, the Chef will entice you with seasonal dishes made with local produce including Truffles, olive oil from Nyons.  

Short menu renewed every month to keep pace with the seasons and products.

Various dining rooms: Woodwork, modern, vaulted.

Artichoke_red_mullet_restaurant_l'Esplan_Saint_Paul_trois_Châteaux_provence
Chef-restaurant-l'Esplan-restaurant-saint-paul-trois-chateaux-provence

Restaurant Opening Hours

The restaurant is open for lunch and dinner every day.

Lunch: 12h00 to 13h30 and Dinner 19h00 to 21h30.

The Terrace

Beautiful terrace overlooking the Chapelle Saint Just: lunch, dinner and bar service.

Historical terrace for cocktails, aperitifs, evenings. Group, couple or friends .

Patio micro- conditioned and shaded: breakfast, lunch and dinner.

Menu Express 19.50€

Served for lunch on weekdays, except holidays


Tapenade


1 Main starter + 1 main dish
OR
1 Main dish + 1 Dessert


Mignardises

DOWNLOAD MENU EXPRESS

Menu Saison 27€

Our desire is to offer fresh, seasonal ingredients
to ensure the best quality service and a good time


Velouté de potiron, espuma de lard fumé et marrons
OU
Soufflé de sandre au beurre blanc et fondue de poireaux


Civet de sanglier à l’ancienne, poêlée de coings et légumes anciens
OU
Marmite du pêcheur à la soupe de poissons, julienne de légumes


Sélection de Fromages affinés (supplément 6€)


Vacherin glacé aux fruits rouges
OU
Parfait chocolat et amandes


Next menu around January 14th, 2019

DOWNLOAD SEASONAL MENU

For the children

Main course (fish or poultry) & dessert 14 €

Starter, main course (fish or poultry) & dessert 20 €

NEW

Gluten-free bread (on request)

DOWNLOAD CHILDREN MENU

Menu for the NEW YEAR time 75€

Notre Menu Tradition
***

Terrine de foie gras de canard à la figue


Petite bouchée à la reine de ris de veau et cèpes


Magret d’oie rôti au cassis, gâteau de potiron


Traditionnelle bûche de Noël à la vanille Bourbon, crème anglaise


Single menu on the 24th, 25th and 31st of December 2018 and 1st of January 2019.
The whole team wishes you a happy New Year!

UPLOAD NEW YEAR MENU

NOTRE CARTE


Les entrées

Terrine de sanglier à l’ancienne, compotée de figues et raisins au vinaigre 12€

Velouté de potiron, espuma de lard fumé et marrons 12€

Soufflé de sandre au beurre blanc et fondue de poireaux 12€

Fricassée de lentilles vertes du Puy et légumes au vinaigre balsamique (végétarien) 12€

Terrine de foie gras de canard à la figue 18€


Les plats

Gambas poêlées à la badiane, flambées à l’anis, pâtes fraiches 24€

Marmite du pêcheur à la soupe de poissons, julienne de légumes 20€

Civet de sanglier à l’ancienne, poêlée de coings et légumes anciens 20€

Magret de canard rôti à la façon d’un Rossini, gâteau de potiron 24€

Tournedos de filet de bœuf, sauce façon Choron et gratin aux cèpes 24€

Risotto d’épeautre et légumes de saison (végétarien) 16€


Les desserts

Vacherin glacé aux fruits rouges 7€

Parfait chocolat et amandes 7€

Traditionnelle bûche de Noël à la vanille Bourbon, crème anglaise 8€

Dessert du jour 5€


NOS SUGGESTION DE SAISON (sujet à disponibilité)

Brouillade de Truffes 39€
Gigotin rôti de lotte, lardé à la Truffe noire 59€
Citron glacé, cœur Limoncello et sorbet Limoncello 8€

CHARGER LA CARTE

restaurant_l'Esplan_saint_paul_trois_chateaux_provence